TOGG Okulumuzda

Yerli ve Milli otomobilimiz TOGG, Beldediyemiz tarafından oklumuzun TEKNOFEST yarışmlarında göstermiş olduğu başarıdan dolayı ilk olarak okulumuza getirildi. Çiçekler, meşaleler ve bayraklar eşliğinde büyük bir coşkuyla yerli otomobili karşılayan öğrencilerimiz, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinlikte konuşan Okul Müdürümüz Halil Duman, “Yapamaz dedikleri bir aracı bugün herkesin gözü önünde Sivas’a TEKNOFEST gururu yaşatmış olan okulumuzun bahçesinde, tüm Türkiye’ye hatta tüm dünyaya buradan ilan ediyor ve gösteriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bize göstermiş olduğu yolda, milli teknoloji hamlesi yolunda siz değerli TEKNOFEST gençliği dediğimiz kuşakla birlikte inşallah daha nice ürünlerini hep beraber yapacağız. Sultanşehrimiz Sivas’ın Belediye Başkanı Sayın Hilmi Bilgin başkanımıza çok teşekkür ederim.” dedi.

Okulumuz öğrencisi Elif Beyza Toprak ve Hüseyin Berat Gürlevik yaptıkları konuşmada; “Bugün Anadolu Kırmızısı rengi ile tarihimize adını altın harflerle yazan milli ve yerli otomobilimiz TOGG’a kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Nuri Demirağ’dan aldığımız ilhamla bu aydınlık ufukların daha da aydınlanması, bu kararlı duruş, milli ve yerli sanayimizin yeniden şahlanması ile canlanmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 60 yıllık hayalimizin gerçeğe dönüştüğüne şu an şahitlik ediyoruz. Biz gençler de bu hayalden aldığımız ilhamla vatanımız için bıkmadan çabalayacağız.” ifadelerini kullandı.

TOGG'u okulmuza getiren başta Belediye Başkanımız Hilmi BİLGİN olmak üzere tüm Sivas Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

14.05.2023 676

14-05-202314-05-202314-05-202314-05-202314-05-202314-05-202314-05-2023