Okulumuz öğrencilerinin geliştirdiği yazılım ulusal ve yerel basında geniş yer buldu.

Okulumuz başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Teknofest kapsamında gerçekleştirilen Eğitim Teknolojileri yarışmasında 1831 katılımcı arasından ilk 8 arasındaki yerini aldı.

13.10.2020 1117

Okulumuz öğrencilerinden Necdet Mert YÜZGÜLEÇ ve Yunus Emre YAZARLI danışman öğretmenleri Serkan OCAK ile sınav stresinin sınava olan etkilerini en aza indiren elektronik sınav geliştirdiler. Yapmış oldukları sınav yazılımının okulumuzda gerçekleştirilen uygulamalarında %35 oranında öğrenci streslerinde düşüş sağlandı.  Yazılım aynı zamanda sınav soruları arasında bulunan hatalı ve problemli soruları da ortaya çıkarmaktadır. Hazırlanan yazılım eğitim alanında ilk defa kullanılması açısından da büyük önem taşımaktadır.

Hazırlanan proje ulusal ve yerel basın tarafından yoğun ilgi ile karşılanmıştır.

HÜRRİYET HABER

YENİŞAFAK